Česky English Deutsch
Drobečková navigace

Úvod > Novinky/Kariéra > News > Vyhodnocení spokojenosti se Selectra spol. s r.o. za rok 2014

Vyhodnocení spokojenosti se Selectra spol. s r.o. za rok 2014



Datum konání:
16.3.2015

Vážení,

provedl jsem na konci února průzkum spokojenosti, rozeslal jsem 157 Dotazníků za uplynulý rok. Vrátilo se 78 odpovědí, za které tímto velmi děkuji! Vaše hodnocení je pro zlepšení servisu velmi cenné. Selectra spol. s r.o.                je na trhu 20 let, nechceme ustrnout ve vývoji a i nadále být spolehlivým partnerem v dopravě a logistice.

 

Za rok 2014 jste nás ohodnotili (jako ve škole) známkou jedna mínus, vyjádřeno přesněji: 1,468.

To je mírné pohoršení oproti minulým létům, za rok 2013 jsme obdrželi známku 1,24

a za rok 2012 to bylo 1,334.

 

Zazněly výhrady a kritika, toho si vážím a za to velmi děkuji. Zapracujeme na zlepšení!

Převažovaly ale pochvaly, níže vybírám několik z nich. Velmi všem děkuji za spolupráci.

Přeji Vám i nám, abyste i nadále byli spokojeni se servisem Selectra spol. s r.o.! J. Bílek.

 

B

vstřícné profesionální jednání, přesnost a pečlivost, přístup orientovaný na zákazníka! Konfirmace přišla vždy ještě týž den, kdy byla zaslána objednávka.

P

spolupráce je výborná. Především oceňuji rychlost zpracování cenové nabídky a případné snížení ceny, pokud se sníží kubatura. Velmi otevřený a přímý přístup. Termíny: Vše v pořádku. Komunikace s p. Bayem je velmi dobrá, rychlá, přátelská. Plná spolehlivost a pokud se vyskytne problém, vždy je rychle vyřešen. Nabídky: jste vždy nejrychlejší z poptávaných firem.

J

vesměs vychází, že se jeden den naloží a druhý den u nás složí, tento postup nám vyhovuje. S paní Švábovou máme velmi dobrou spolupráci, vždy reaguje vstřícně na naše požadavky a změny, nabídky dostáváme obratem.

O

termíny musí platit, pokud bychom nebyli spokojeni, neobjednali bychom; Solehlivost je nutností, splňujete!

P

Velmi milý, pozitivní a vstřícný přístup! Cenové poptávky:jsem spokojená, pokud zpracování trvá déle, nemyslím si, že jsou to zbytečné prodlevy ze strany spedice, ale spíše aktuálním nedostatkem aut v dané oblasti, roční období, atd.

R

S termíny jsme spokojeni, ve většině případů bylo vše dopraveno dle úmluvy. Kolegové v Anglii by ocenili nakládku v Budyni n.O. v pátek a doručení v pondělí. S přístupem dispečerů, převážně pí Červenkové jsme spokojeni. Nabídky: myslím, že jste jedni z nejrychlejších co se zpracování poptávek týče.

S

Termíny nám vyhovují. Jsem spokojený s pan Štefaniakem. Nabídky dostávám obratem.

M

Jsme absolutně spokojeni. Není co zlepšovat. Naprosto skvělé. Flexibilita, spolehlivost, ochota. Pochvala pro pana Grubera a paní Jónovou. Ráda bych, kdyby více často jsme měli co vozit.

C

všude jedničky, mluvím zde za sebe, nebot dojednávám s vašimi dispečery dopravu a musim je velice pochválit za ochotu, flexibilnost a schopnost řešit situaci. Velká pochvala a dík. Moravcová

V

co zlepšit? Nic, maximální spokojenost. Nikdy nebyl s ničím problém. Termíny: Vše bylo vždy podle plánu. Dispo: Nemámm nejmenší problém. Vždy jsou vstřícní a jednání je velice rychlé.Nikdy na nic dlouho nečekám. Každá nabídka/objednávka je vyřízena během několika minut maximálně cca hodiny. Není si nač stěžovat. Jste profesionální firma, která pružně řeší veškeré naše požadavky k naší spokojenosti.

A

Vyplněno :-) Těším se na další spolupráci, Jana C

E

...dotazník vyplněn kliknuto na " odeslat" :-) S přátelským pozdravem, Martina F

A

Die Kommunikation ist gut. Es wird flexibel reagiert und kooperativ organisiert.

U

Excellent! Cenové nabídky: Immer sofort. Ich bedanke mich für gute Zusammenarbeit!

M

Einen großen Anteile daran haben auch Sie, denn ohne gut organisierte Logistik wäre der reibungslose Ablauf nicht möglich. Aber bis jetzt haben wir das gemeinsam super realisieren können!

A

Spolupráce dlouhodobě na velmi dobré úrovni - nevidím žádný zásadní problém , který by vyžadoval nutnost změn či nápravy. Termíny: Opět celkově spokojenost - spíše historicky byl problém s dodržením časového harmonogramu v důsledku kterého došlo ke zpoždění nakládky apod. - v současné době není aktuální případ.

Dispo: zatím naprostá spokojenost - rychlá orientace, schopnost operativně reagovat na změny Poznámky, kritika, náměty: ..snad poděkování za dobrou spolupráci

R

Co zlepšit? Zautomatizování procesu - již ale pracujeme na tzv. portálu mezi společnostmi. Dispo: perfektní servis a informovanost.